Επαγγελματικός Χορός

Σπούδασε επαγγελματικό Χορό και πάρε θέση στην αγορά εργασίας. 

Όπως είχε πει ο Άλμπερτ Αϊνστάιν οι χορευτές είναι οι αθλητές του Θεού, “Dancers are the athletes of God”, καθώς ο χορός αποτελεί ένα δύσκολο επάγγελμα που απαιτεί ταλέντο, βαθιά παιδεία, τεχνικές γνώσεις και θεωρητική κατάρτιση.
Στις ακαδημίες χορού “Galena’s Dance Studios” το πρόγραμμα σπουδών είναι σχεδιασμένο από την Γκαλένα Βελίκοβα και τους συνεργάτες της, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, αξιόλογη καριέρα και βαθιά αγάπη για το αντικείμενο.
Οι νέοι χορευτές προετοιμάζονται με τρόπο ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας ως επαγγελματίες, ικανοί να διδάξουν χορό σε προχωρημένο επίπεδο, αλλά και να εκμεταλλευτούν εναλλακτικές επαγγελματικές επιλογές αξιοποιώντας το ταλέντο τους.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης, οι σπουδαστές σε συνεργασία με τους καθηγητές τους ανεβάζουν χοροθεατρικές παραστάσεις ανοιχτές στο ευρύ κοινό! 

Με την αποφοίτηση από τις σχολές χορού “Galena’s Dance Studios”, ο εκάστοτε μαθητής, αποκτάει δίπλωμα με διεθνής αναγνώριση από το IDTA (International Dance Teacher Association) ή/και  UNESKO. Αυτό το πτυχίο του δίνει τη δυνατότητα να εργαστεί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και επίσης σαν ανεξάρτητο μέλος λαμβάνει ο ίδιος στην διεύθυνση του σπιτιού του ενημερωτικά φυλλάδια και βιβλία και dvd χορού με όλες τις εξελίξεις και τις τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

Εκατοντάδες απόφοιτοι των “Galena’s Dance Studios” εργάζονται σήμερα σε διάφορες σχολές χορού σε όλη την Ελλάδα ή έχουν ανοίξει οι ίδιοι τη δική τους επιχείρηση (σχολή χορού). Υπάρχουν όμως και παραδείγματα αποφοίτων που εργάζονται με επιτυχία η είναι ιδιοκτήτες σχολών χορού στο εξωτερικό (London Academy of Dance, Texas των Ηνωμένων Πολιτειών). 

Οι σχολές χορού “Galena’s Dance Studios” έχουν τιμηθεί επανειλημμένα από το #IDTA με υποτροφίες για υψηλότερες βαθμολογίες παγκοσμίως στους Latin και Freestyle χορούς. 

Δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ επιπλέον παραμονής του κάθε μαθητή για πρόσθετη μελέτη σε δυσκολίες και πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει στην κατανόηση κάποιων χορών.